Lang Leve de Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lang Leve de Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lang Leve de Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Vanaf 31 augustus beginnen de afleveringen om 18:00 uur. SamenwonenSingles gaan in dit programma gelijk samenwonen tijdens hun eerste date. Om elkaar beter te leren kennen, verblijven de dates in een luxe appartement en krijgen zij minimaal 24 uur voor hun eerste indruk. Dat levert spraakmakende momenten op. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Lang Leve de Liefde: Xavier wil Jamie kussen maar gaat wellicht te snel? (video) Bekijk deze video » Romantisch weekendElke dag mogen ze kiezen of ze er nog een aan vastplakken. Als ze het vijf dagen volhouden, mogen ze een romantisch weekend weg als bijzondere afsluiting van een spannende tijd. 20 matchesIn de appartementen van Lang Leve de Liefde zijn in het eerste seizoen al ruim 20 matches ontstaan. Zien: Lang Leve de Liefde komt terug met extra lange afleveringen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde gemist? ''Je weet mijn naam helemaal niet!'' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Daters bespreken kinderwens: ‘Eerst die vijf dagen even door’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Lang Leve de Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Vanaf 31 augustus beginnen de afleveringen om 18:00 uur.

Samenwonen
Singles gaan in dit programma gelijk samenwonen tijdens hun eerste date. Om elkaar beter te leren kennen, verblijven de dates in een luxe appartement en krijgen zij minimaal 24 uur voor hun eerste indruk. Dat levert spraakmakende momenten op.

Romantisch weekend
Elke dag mogen ze kiezen of ze er nog een aan vastplakken. Als ze het vijf dagen volhouden, mogen ze een romantisch weekend weg als bijzondere afsluiting van een spannende tijd.

20 matches
In de appartementen van Lang Leve de Liefde zijn in het eerste seizoen al ruim 20 matches ontstaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Lang leve de liefde
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen