Zien: Is Art Rooijakkers bezig met nieuw seizoen Rooijakkers Over de Vloer?

Zien: Is Art Rooijakkers bezig met nieuw seizoen Rooijakkers Over de Vloer?

Het lijkt erop dat Art Rooijakkers begonnen is met een nieuw seizoen van het programma Rooijakkers over de Vloer. Bij RTL Boulevard hadden ze hem gespot bij het concert van Dinand Woesthoff, met een cameraploeg. RTL zelf wil niet reageren, maar de heren in de studio lijken wel overtuigd.

Zien: Is <em>Art Rooijakkers</em> bezig met nieuw seizoen <em>Rooijakkers Over de Vloer</em>? Het lijkt erop dat Art Rooijakkers begonnen is met een nieuw seizoen van het programma Rooijakkers over de Vloer. Bij RTL Boulevard hadden ze hem gespot bij het concert van Dinand Woesthoff, met een cameraploeg. RTL zelf wil niet reageren, maar de heren in de studio lijken wel overtuigd. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Rooijakkers over de Vloer gemist? Art betrapt Rob Jetten: "Ik probeerde het geheim te houden" Bekijk deze video » Zien: Art Rooijakkers openhartig over zijn eerste seksuele ervaring Bekijk deze video »
TV :
Zien: Is Art Rooijakkers bezig met nieuw seizoen Rooijakkers Over de Vloer?

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Is Art Rooijakkers bezig met nieuw seizoen Rooijakkers Over de Vloer? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen