Zien: Eigen Huis & Tuin komt terug, dit is de nieuwe presentatrice

Zien: Eigen Huis & Tuin komt terug, dit is de nieuwe presentatrice

Eigen Huis en Tuin keert dan toch terug op de televisie, maar wel in een nieuw format: Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven. De nieuwe presentatrice van het programma is een oude bekende: Froukje de Both. Ze vertelt over het nieuwe programma in onderstaande video.

Zien: <em>Eigen Huis &amp; Tuin</em> komt terug, dit is de nieuwe presentatrice Eigen Huis en Tuin keert dan toch terug op de televisie, maar wel in een nieuw format: Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven. De nieuwe presentatrice van het programma is een oude bekende: Froukje de Both. Ze vertelt over het nieuwe programma in onderstaande video. "Het gaat over alles in én om het huis" stelt Froukje. "De verschillen zijn groot, want er schuiven experts aan het keukenblok. Boer Tom is terug in het programma, maar ook Hugo Kennis is onze vaste kok." Lees hier wanneer en waar Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven te zien is. DIY-dingenOok de metamorfoses komen terug: "het is allemaal wat kleiner, we doen geen grote metamorfoses meer. We zenden uit vanuit de Eigen Huis en Tuin boerderij, maar gaan ook bij mensen thuis langs. We doen meer DIY-dingen." 2015Froukje de Both presenteerde al eerder het programma, namelijk in 2015. Toen moest zij zelf ook veel klussen: "Daar was ik niet zo goed in. Gelukkig doen we nu dit format." Bekijk de video over Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven hierboven.
TV :
Zien: Eigen Huis & Tuin komt terug, dit is de nieuwe presentatrice

"Het gaat over alles in én om het huis" stelt Froukje. "De verschillen zijn groot, want er schuiven experts aan het keukenblok. Boer Tom is terug in het programma, maar ook Hugo Kennis is onze vaste kok."

Lees hier wanneer en waar Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven te zien is.

DIY-dingen
Ook de metamorfoses komen terug: "het is allemaal wat kleiner, we doen geen grote metamorfoses meer. We zenden uit vanuit de Eigen Huis en Tuin boerderij, maar gaan ook bij mensen thuis langs. We doen meer DIY-dingen."

2015
Froukje de Both presenteerde al eerder het programma, namelijk in 2015. Toen moest zij zelf ook veel klussen: "Daar was ik niet zo goed in. Gelukkig doen we nu dit format."

Bekijk de video over Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Eigen Huis & Tuin komt terug, dit is de nieuwe presentatrice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen