Nieuwe details over brute overval op huis Nikkie de Jager (video)

Nieuwe details over brute overval op huis Nikkie de Jager (video)

De politie bracht maandagmiddag nieuwe informatie naar buiten over de brute overval op het huis van YouTube-sensatie Nikkie de Jager, ook bekend als NikkieTutorials.

"Het is er heftig aan toegegaan. Er zijn al camerabeelden beschikbaar gesteld, er is nog niet voldoende informatie om het prijs te geven", stelt de verslaggever van De Telegraaf. "Het zou kunnen gaan om een persoonlijke aanslag en een doelbewuste actie gaat. Het is een wereldster, dus er valt wellicht wat te halen"

Nieuwe details over <em>brute overval</em> op huis <em>Nikkie de Jager</em> (video) De politie bracht maandagmiddag nieuwe informatie naar buiten over de brute overval op het huis van YouTube-sensatie Nikkie de Jager, ook bekend als NikkieTutorials. "Het is er heftig aan toegegaan. Er zijn al camerabeelden beschikbaar gesteld, er is nog niet voldoende informatie om het prijs te geven", stelt de verslaggever van De Telegraaf. "Het zou kunnen gaan om een persoonlijke aanslag en een doelbewuste actie gaat. Het is een wereldster, dus er valt wellicht wat te halen" Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Heftig: Huis van Nikkie de Jager overvallen (video) Bekijk deze video » Zo gaat het met Nikkie de Jager na gewapende overval (video) Bekijk deze video »
Show :
Nieuwe details over brute overval op huis Nikkie de Jager (video)

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe details over brute overval op huis Nikkie de Jager (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen