Vanavond bij Op1: Willeke Alberti, Gerard Roethof en meer

Vanavond bij Op1: Willeke Alberti, Gerard Roethof en meer

Vanavond in Op1:

  • Den Haag worstelt met de extreme drukte op het strand van Scheveningen. De gemeente moest zondag zelfs toegangswegen afsluiten om te voorkomen dat alles vast zou komen te staan. Hoe kon het gisteren zo uit de hand lopen en welke maatregelen zijn er nodig om herhaling te voorkomen? Locoburgemeester Hilbert Bredemeijer is te gast.

  • Het Openbaar Ministerie brengt in een nieuw proces-verbaal meerdere bekende strafrechtadvocaten in verband met het lekken van vertrouwelijke informatie. Zo zouden ze fungeren als doorgeefluik voor het kamp van Ridouan Taghi. We praten erover met NRC-misdaadverslaggever Jan Meeus en met advocaat Yassine Bouchikhi. Het OM noemt hem als één van de ‘boodschappenjongens’. En ook advocaat Gerald Roethof schuift aan.

  • Hoewel de strijd tegen corona nog lang niet gewonnen is, laten we met deze tropische temperaturen onze vakantiestemming niet verzieken. Waar vinden we de ijzeren discipline om onszelf toch aan de coronadiscipline kunnen houden? Psycholoog Damiaan Denys is te gast.

  • 2020 had een prachtig jubileumjaar moeten worden voor Willeke Alberti, die in februari 75 jaar werd. Corona gooide roet in het eten. Na maanden langs de zijlijn, stond Willeke dit weekend eindelijk weer op het podium. Vanavond schuift Willeke aan bij Op1!

Vanavond bij <em>Op1</em>: Willeke Alberti, <em>Gerard Roethof</em> en meer Vanavond in Op1: Den Haag worstelt met de extreme drukte op het strand van Scheveningen. De gemeente moest zondag zelfs toegangswegen afsluiten om te voorkomen dat alles vast zou komen te staan. Hoe kon het gisteren zo uit de hand lopen en welke maatregelen zijn er nodig om herhaling te voorkomen? Locoburgemeester Hilbert Bredemeijer is te gast. Het Openbaar Ministerie brengt in een nieuw proces-verbaal meerdere bekende strafrechtadvocaten in verband met het lekken van vertrouwelijke informatie. Zo zouden ze fungeren als doorgeefluik voor het kamp van Ridouan Taghi. We praten erover met NRC-misdaadverslaggever Jan Meeus en met advocaat Yassine Bouchikhi. Het OM noemt hem als één van de ‘boodschappenjongens’. En ook advocaat Gerald Roethof schuift aan. Hoewel de strijd tegen corona nog lang niet gewonnen is, laten we met deze tropische temperaturen onze vakantiestemming niet verzieken. Waar vinden we de ijzeren discipline om onszelf toch aan de coronadiscipline kunnen houden? Psycholoog Damiaan Denys is te gast. 2020 had een prachtig jubileumjaar moeten worden voor Willeke Alberti, die in februari 75 jaar werd. Corona gooide roet in het eten. Na maanden langs de zijlijn, stond Willeke dit weekend eindelijk weer op het podium. Vanavond schuift Willeke aan bij Op1! PresentatieOp1 wordt maandag 10 augustus gepresenteerd door Tim Hofman en Sophie Hilbrand. Bekijk de promo hierboven. Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Op1: Sjaak de Gouw, Farah Bazzi, Derk Sauer en meer Bekijk deze video » Gedragseconoom Eva van den Broek: ''Mensen zijn bang voor de sociale gevolgen'' (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Willeke Alberti, Gerard Roethof en meer

Presentatie
Op1 wordt maandag 10 augustus gepresenteerd door Tim Hofman en Sophie Hilbrand.

Bekijk de promo hierboven. Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Willeke Alberti, Gerard Roethof en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen