Gerald Roethof beschermt collega Bouchikhi: "Hij schendt zijn geheimhoudingsplicht" (Op1)

Gerald Roethof beschermt collega Bouchikhi: "Hij schendt zijn geheimhoudingsplicht" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op maandag 10 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 10 augustus terugkijken.

Gerald Roethof is zeer verontwaardigd over de nieuwe stukken in het dossier van de zaak tegen Ridouan Taghi: "Voor de twee vragen die morgen in de pro-forma zaak voorliggen, zijn deze stukken totaal irrelevant."

<em>Gerald Roethof</em> beschermt collega <em>Bouchikhi</em>: &quot;Hij schendt zijn geheimhoudingsplicht&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op maandag 10 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 10 augustus terugkijken. Gerald Roethof is zeer verontwaardigd over de nieuwe stukken in het dossier van de zaak tegen Ridouan Taghi: "Voor de twee vragen die morgen in de pro-forma zaak voorliggen, zijn deze stukken totaal irrelevant." Hij beschermt zijn collega Bouchikhi: "Hij kan helemaal niets. Als hij gaat praten, schendt hij zijn geheimhoudingsplicht. Als je vindt dat de advocaten een deel van deelname aan de criminele weg, dan vindt er een onderzoek plaats. Dat is niet gebeurd. Op deze manier maak je iemand volledig zwart en hij kan zich niet verdedigen."Alle fragmenten uit Op1 van 10 augustus Vanavond bij Op1: Willeke Alberti, Gerard Roethof en meer Bekijk deze video » Hilbert Bredemeijer over afsluiten strand: "Een uitzonderlijke maatregel" (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Misdaadjournalist Jan Meeus over advocaten in zaak Taghi Bekijk deze video » Damiaan Denys bij Op1: "Het coronavirus is onduidelijk, we weten nog weinig" (video) Bekijk deze video » Willeke Alberti bij Op1: "Bijna een soort discriminatie, eenzame senioren" Bekijk deze video » Op1: Locoburgemeester Den Haag slaat terug naar Tim Hofman: 'Ik ben toch niet gek?' Bekijk deze video » OM lekt zelfBouchikhi zelf reageert ook: "Je moet het maar zien als een bliksemafleider. Het OM lekt zelf, het kan niet anders dan dat de informatie van politie en justitie zelf komt." Bekijk het hele gesprek met Gerald Roethof en Yassine Bouchikhi hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Steeds meer advocaten onder vuur in Marengo-proces tegen Ridouan Taghi (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Gerald Roethof beschermt collega Bouchikhi: "Hij schendt zijn geheimhoudingsplicht" (Op1)

Hij beschermt zijn collega Bouchikhi: "Hij kan helemaal niets. Als hij gaat praten, schendt hij zijn geheimhoudingsplicht. Als je vindt dat de advocaten een deel van deelname aan de criminele weg, dan vindt er een onderzoek plaats. Dat is niet gebeurd. Op deze manier maak je iemand volledig zwart en hij kan zich niet verdedigen."

OM lekt zelf
Bouchikhi zelf reageert ook: "Je moet het maar zien als een bliksemafleider. Het OM lekt zelf, het kan niet anders dan dat de informatie van politie en justitie zelf komt."

Bekijk het hele gesprek met Gerald Roethof en Yassine Bouchikhi hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerald Roethof beschermt collega Bouchikhi: "Hij schendt zijn geheimhoudingsplicht" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen