Willeke Alberti bij Op1: "Bijna een soort discriminatie, eenzame senioren"

Willeke Alberti bij Op1: "Bijna een soort discriminatie, eenzame senioren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op maandag 10 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 10 augustus terugkijken.

Willeke Alberti is te gast bij Op1. Ze wordt gevraagd over haar leeftijd en het gevaar van corona: "Ik heb eigenlijk nooit wat gehad met mijn leeftijd. Ik vind het bijna een soort discriminatie, als er wordt gesproken over mensen uit de psychiatrie en eenzame senioren."

<em>Willeke Alberti</em> bij <em>Op1</em>: &quot;Bijna een soort discriminatie, eenzame senioren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op maandag 10 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 10 augustus terugkijken. Willeke Alberti is te gast bij Op1. Ze wordt gevraagd over haar leeftijd en het gevaar van corona: "Ik heb eigenlijk nooit wat gehad met mijn leeftijd. Ik vind het bijna een soort discriminatie, als er wordt gesproken over mensen uit de psychiatrie en eenzame senioren." Alberti vervolgt: "Ik word er stapelgek van als ze dat zeggen. Er zijn niet alleen eenzame ouderen, er zijn eenzame mensen. Je wordt meteen... dat slaat toch nergens op?" Bekijk het hele gesprek met Willeke Alberti hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Willeke Alberti bij Op1: "Bijna een soort discriminatie, eenzame senioren"

Alberti vervolgt: "Ik word er stapelgek van als ze dat zeggen. Er zijn niet alleen eenzame ouderen, er zijn eenzame mensen. Je wordt meteen... dat slaat toch nergens op?"

Bekijk het hele gesprek met Willeke Alberti hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willeke Alberti bij Op1: "Bijna een soort discriminatie, eenzame senioren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier