De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze aflevering van de documentaireserie 'De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis' gaat over prins Charles en zijn keuze tussen liefde en plicht. Zware lastPrins Charles is eerste in de lijn van troonopvolging. Er rust een zware last op zijn schouders, want hij moet trouwen en zorgen voor een erfgenaam van de Windsor-dynastie. CamillaHij is al een tijd verliefd op Camilla Parker Bowles, maar zijn familie laat Charles niet met haar trouwen. Het moet de bleue Diana Spencer worden. Gaat hij voor liefde of plicht? Complete serie De Windsors te zien op NPO Plus (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze aflevering van de documentaireserie 'De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis' gaat over prins Charles en zijn keuze tussen liefde en plicht.

Zware last
Prins Charles is eerste in de lijn van troonopvolging. Er rust een zware last op zijn schouders, want hij moet trouwen en zorgen voor een erfgenaam van de Windsor-dynastie.

Camilla
Hij is al een tijd verliefd op Camilla Parker Bowles, maar zijn familie laat Charles niet met haar trouwen. Het moet de bleue Diana Spencer worden. Gaat hij voor liefde of plicht?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen