Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Down the Road doet de groep nog één bijzondere activiteit en blikt iedereen terug op de hoogtepunten van de reis. BallonvaartPresentator Dieter Coppens is bijna aan het eind van de reis met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down. Samen beleeft de groep nog één onvergetelijke activiteit: een ballonvaart boven de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur. HerenigdDaarna blikt iedereen terug op de hoogtepunten van de reis en is het tijd om terug naar huis te vliegen en om herenigd te worden met de familie. Down the Road: Maarten ploetert door de modder: "Modderkak!" Bekijk deze video » Down the Road: is Charlotte dronken na Zuid-Afrikaans diner? Bekijk deze video » Down the Road: Maud vindt naakte mannen maar niets (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de laatste aflevering van Down the Road doet de groep nog één bijzondere activiteit en blikt iedereen terug op de hoogtepunten van de reis.

Ballonvaart
Presentator Dieter Coppens is bijna aan het eind van de reis met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down. Samen beleeft de groep nog één onvergetelijke activiteit: een ballonvaart boven de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur.

Herenigd
Daarna blikt iedereen terug op de hoogtepunten van de reis en is het tijd om terug naar huis te vliegen en om herenigd te worden met de familie.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Down the Road
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen