Video: Mascha Feoktistova wil dochter Mila niet inzetten voor campagnes

Video: Mascha Feoktistova wil dochter Mila niet inzetten voor campagnes

Mascha Feoktistova praat in haar nieuwe vlog over onder meer het in beeld brengen van haar pasgeboren dochter Mila. “Ik ben niet tegen kinderen op social media. Ik ben alleen geen fan van kinderen inzetten bij campagnes.”

Dochter Mascha komt straks minder in beeld
De influencer zegt dat met kinderen veel geld te verdienen valt op social media. “Maar het voelt niet helemaal ok om haar in te zetten voor betaalde campagnes als ze daar niet zelf voor kiest.” Ook zal Mascha waarschijnlijk over een tijdje haar kind minder in beeld brengen, net als Monica Geuze. “Want alles wat je laat zien, daar wordt wat van gevonden.”

Bekijk de hele video van Mascha Feoktistova over haar dochter en social media hieronder.

Video: <em>Mascha Feoktistova</em> wil dochter Mila niet inzetten voor campagnes Mascha Feoktistova praat in haar nieuwe vlog over onder meer het in beeld brengen van haar pasgeboren dochter Mila. “Ik ben niet tegen kinderen op social media. Ik ben alleen geen fan van kinderen inzetten bij campagnes.” Dochter Mascha komt straks minder in beeldDe influencer zegt dat met kinderen veel geld te verdienen valt op social media. “Maar het voelt niet helemaal ok om haar in te zetten voor betaalde campagnes als ze daar niet zelf voor kiest.” Ook zal Mascha waarschijnlijk over een tijdje haar kind minder in beeld brengen, net als Monica Geuze. “Want alles wat je laat zien, daar wordt wat van gevonden.” Bekijk de hele video van Mascha Feoktistova over haar dochter en social media hieronder. Mascha Feoktistova deelt eerste vlog van haar traumatische bevalling (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Mascha Feoktistova wil dochter Mila niet inzetten voor campagnes

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Mascha Feoktistova wil dochter Mila niet inzetten voor campagnes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen