Paniek in Cannes zorgt voor gewonden na geruchten over schoten: bekijk de video

Paniek in Cannes zorgt voor gewonden na geruchten over schoten: bekijk de video

In Cannes is maandagavond paniek uitgebroken nadat waarschijnlijk iemand iets riep over geweerschoten. In deze chaos zijn mensen gewond geraakt. De politie doet nog onderzoek naar deze zaak, maar het lijkt erop dat er geen daadwerkelijke schoten zijn gelost maar dat de paniek door het roepen over de schoten en verdere geruchten is ontstaan.

Bekijk de heftige beelden van de chaos in Cannes in de video van NU.nl hieronder.

<em>Paniek in Cannes</em> zorgt voor gewonden na geruchten over schoten: bekijk de video In Cannes is maandagavond paniek uitgebroken nadat waarschijnlijk iemand iets riep over geweerschoten. In deze chaos zijn mensen gewond geraakt. De politie doet nog onderzoek naar deze zaak, maar het lijkt erop dat er geen daadwerkelijke schoten zijn gelost maar dat de paniek door het roepen over de schoten en verdere geruchten is ontstaan. Bekijk de heftige beelden van de chaos in Cannes in de video van NU.nl hieronder. Schietpartij Amsterdam: vrienden van Bas zien fataal schot (video) Bekijk deze video » Steekpartij op Pier Scheveningen, bekijk de heftige beelden (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Paniek in Cannes zorgt voor gewonden na geruchten over schoten: bekijk de videoPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Paniek in Cannes zorgt voor gewonden na geruchten over schoten: bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier