Sherilee (MAFS Second Chance) onthult: ‘Marcel en ik zijn uit elkaar’ (video)

Sherilee (MAFS Second Chance) onthult: ‘Marcel en ik zijn uit elkaar’ (video)

In Married at First Sight: Second Chance kreeg onder meer Marcel opnieuw de kans om na zijn avontuur in Married at First Sight de ware liefde te vinden. In het programma was te zien dat hij die vond in Sherilee, en zij onthult nu of ze even later nog gelukkig zijn samen of niet…

Marcel en Sherilee verschillen te veel
Sherilee vertelt in haar vlog dat zij en Marcel het samen een tijdje hebben geprobeerd. “Alleen is het helaas niet gelukt. We zijn uit elkaar en niet meer bij elkaar”, vertelt ze. “Soms verschil je te veel en kom je erachter dat je toch niet goed bij elkaar past. Dan kun je er beter mee stoppen. Dat hebben wij gedaan.”

Bekijk de vlog van Sherilee over haar relatie met Marcel in de video hieronder.

Heb je Married at First Sight: Second Chance gemist? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Sherilee (<em>MAFS Second Chance</em>) onthult: ‘Marcel en ik zijn uit elkaar’ (video) In Married at First Sight: Second Chance kreeg onder meer Marcel opnieuw de kans om na zijn avontuur in Married at First Sight de ware liefde te vinden. In het programma was te zien dat hij die vond in Sherilee, en zij onthult nu of ze even later nog gelukkig zijn samen of niet… Marcel en Sherilee verschillen te veelSherilee vertelt in haar vlog dat zij en Marcel het samen een tijdje hebben geprobeerd. “Alleen is het helaas niet gelukt. We zijn uit elkaar en niet meer bij elkaar”, vertelt ze. “Soms verschil je te veel en kom je erachter dat je toch niet goed bij elkaar past. Dan kun je er beter mee stoppen. Dat hebben wij gedaan.” Bekijk de vlog van Sherilee over haar relatie met Marcel in de video hieronder. Heb je Married at First Sight: Second Chance gemist? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Leeftijd niet belangrijk in Married at first Sight: Second Chance: "Voel je niks van" Bekijk deze video » Video: pijnlijke stilte tijdens date Marcel en Sherilee in Married At First Sight: Second Chance Bekijk deze video »
TV :
Sherilee (MAFS Second Chance) onthult: ‘Marcel en ik zijn uit elkaar’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sherilee (MAFS Second Chance) onthult: ‘Marcel en ik zijn uit elkaar’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen