Coronavirus in Nieuw-Zeeland na 102 dagen: premier Ardern grijpt in (video)

Coronavirus in Nieuw-Zeeland na 102 dagen: premier Ardern grijpt in (video)

In Nieuw-Zeeland werden maar liefst 102 dagen geen besmettingen met het coronavirus geteld. Maar daar is nu veranderingen in gekomen, vier familieleden in Auckland zijn positief getest.

Nieuw-Zeeland uniek zonder coronabesmettingen
Prime minister Jacinda Ardern laat er geen gras over groeien en kondigt gelijk maatregelen aan, om verdere verspreiding van het gevaarlijke virus te voorkomen. Nieuw-Zeeland is een uniek land momenteel in de wereld, omdat hier meer dan 100 dagen lang geen coronabesmetting werd vastgesteld.

Bekijk de persconferentie van premier Jacinda Ardern als reactie op de nieuwe coronabesmettingen in Nieuw-Zeeland hieronder.

<em>Coronavirus in Nieuw-Zeeland</em> na 102 dagen: premier Ardern grijpt in (video) In Nieuw-Zeeland werden maar liefst 102 dagen geen besmettingen met het coronavirus geteld. Maar daar is nu veranderingen in gekomen, vier familieleden in Auckland zijn positief getest. Nieuw-Zeeland uniek zonder coronabesmettingenPrime minister Jacinda Ardern laat er geen gras over groeien en kondigt gelijk maatregelen aan, om verdere verspreiding van het gevaarlijke virus te voorkomen. Nieuw-Zeeland is een uniek land momenteel in de wereld, omdat hier meer dan 100 dagen lang geen coronabesmetting werd vastgesteld. Bekijk de persconferentie van premier Jacinda Ardern als reactie op de nieuwe coronabesmettingen in Nieuw-Zeeland hieronder. Video: Nieuw-Zeeland is coronavrij, premier doet dansje voor dochter Bekijk deze video » Video: Drukke cafés in Nieuw-Zeeland na opheffing coronamaatregleen Bekijk deze video »
Nieuws :
Coronavirus in Nieuw-Zeeland na 102 dagen: premier Ardern grijpt in (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Coronavirus in Nieuw-Zeeland na 102 dagen: premier Ardern grijpt in (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier