Zien: Cruiseschip MS Rotterdam vertrekt voor laatste keer uit de thuishaven

Zien: Cruiseschip MS Rotterdam vertrekt voor laatste keer uit de thuishaven

Het cruiseschip MS Rotterdam is vandaag voor de laatste keer vertrokken uit de haven van Rotterdam. Er waren veel mensen op deze happening afgekomen om de MS Rotterdam uit te zwaaien, en sommigen reageerden zelfs emotioneel op het vertrek van het immense schip.

Bekijk beelden van het afscheid van MS Rotterdam in de video van het AD hieronder.

Zien: <em>Cruiseschip MS Rotterdam</em> vertrekt voor laatste keer uit de thuishaven Het cruiseschip MS Rotterdam is vandaag voor de laatste keer vertrokken uit de haven van Rotterdam. Er waren veel mensen op deze happening afgekomen om de MS Rotterdam uit te zwaaien, en sommigen reageerden zelfs emotioneel op het vertrek van het immense schip. Bekijk beelden van het afscheid van MS Rotterdam in de video van het AD hieronder. Misthoorn van schip in Vlissingen gaat half uur lang af en houdt buurt wakker (video) Bekijk deze video » Japans schip lekt veel olie bij Mauritius: bekijk beelden van dreigende milieuramp Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Cruiseschip MS Rotterdam vertrekt voor laatste keer uit de thuishaven

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Cruiseschip MS Rotterdam vertrekt voor laatste keer uit de thuishaven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen