Denkend Aan Holland: André en Janny zwoegen in hoogveengebied: ‘Ruikt naar koeienpoep’

Denkend Aan Holland: André en Janny zwoegen in hoogveengebied: ‘Ruikt naar koeienpoep’

André van Duin en Janny van der Heijden beleven van alles in Denkend Aan Holland. Zo helpen ze de boswachter met boompjes knippen in hoogveengebied, maar dat gaat niet van een leien dakje. “Ik heb het gevoel dat ik vacuüm zuig”, aldus Janny. “Ik heb enorm het idee dat we door de koeienpoep lopen of zo. Zo ruikt het wel”, reageert André.

Bekijk de video van Denkend Aan Holland hieronder.

Denkend Aan Holland is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Denkend Aan Holland gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Denkend Aan Holland</em>: André en Janny zwoegen in hoogveengebied: ‘Ruikt naar koeienpoep’ André van Duin en Janny van der Heijden beleven van alles in Denkend Aan Holland. Zo helpen ze de boswachter met boompjes knippen in hoogveengebied, maar dat gaat niet van een leien dakje. “Ik heb het gevoel dat ik vacuüm zuig”, aldus Janny. “Ik heb enorm het idee dat we door de koeienpoep lopen of zo. Zo ruikt het wel”, reageert André. Bekijk de video van Denkend Aan Holland hieronder. Denkend Aan Holland is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Denkend Aan Holland gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv. Denkend Aan Holland: André en Janny klungelen met hond 'met handvat' in kano Bekijk deze video » Denkend Aan Holland: Janny en André varen de Turfroute in Friesland Bekijk deze video »
TV :
Denkend Aan Holland: André en Janny zwoegen in hoogveengebied: ‘Ruikt naar koeienpoep’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Denkend Aan Holland: André en Janny zwoegen in hoogveengebied: ‘Ruikt naar koeienpoep’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen