Gerard Joling blijft verdrietig achter op Curaçao na heftig nieuws (video)

Gerard Joling blijft verdrietig achter op Curaçao na heftig nieuws (video)

Gerard Joling zit op Curaçao voor tv-opnames, maar moet het even zonder zijn beste vriend en manager Wino Omtzigt doen. Hij is plotseling terug naar huis gegaan omdat zijn moeder is overleden. “Het was heel verdrietig allemaal. Ik zit nu in Curaçao en ik had heel graag mee gewild”, zegt Joling. Hij maakt de tv-opnames de komende dagen af en komt dan naar Nederland voor het afscheid.

Bekijk de Shownieuws-video van Gerard Joling als steunbetuiging aan zijn vriend en manager Wino hieronder.

<em>Gerard Joling</em> blijft verdrietig achter op Curaçao na heftig nieuws (video) Gerard Joling zit op Curaçao voor tv-opnames, maar moet het even zonder zijn beste vriend en manager Wino Omtzigt doen. Hij is plotseling terug naar huis gegaan omdat zijn moeder is overleden. “Het was heel verdrietig allemaal. Ik zit nu in Curaçao en ik had heel graag mee gewild”, zegt Joling. Hij maakt de tv-opnames de komende dagen af en komt dan naar Nederland voor het afscheid. Bekijk de Shownieuws-video van Gerard Joling als steunbetuiging aan zijn vriend en manager Wino hieronder. Video: Gerard Joling stuit op politie-actie en gaat op onderzoek uit Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling groet zijn fans vanaf Curacao Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling blijft verdrietig achter op Curaçao na heftig nieuws (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling blijft verdrietig achter op Curaçao na heftig nieuws (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen