Video: Bewoners Mauritius proberen olie uit zee te halen met afgeknipt haar

Video: Bewoners Mauritius proberen olie uit zee te halen met afgeknipt haar

De kust van Mauritius wordt ernstig bedreigd door een Japans schip dat olie lekt. Er is al veel olie in zee gelekt, maar het schip bevat nog veel meer. Daarom komen de inwoners in actie, en dat doen ze op een bijzondere manier. Onder meer afgeknipt haar maakt onderdeel uit van het reddingsplan, om een milieuramp te voorkomen.

Bekijk de video van NOS Stories over het actieplan voor de lekkende olie bij Mauritius hieronder.

Video: Bewoners Mauritius proberen <em>olie uit zee</em> te halen met afgeknipt haar De kust van Mauritius wordt ernstig bedreigd door een Japans schip dat olie lekt. Er is al veel olie in zee gelekt, maar het schip bevat nog veel meer. Daarom komen de inwoners in actie, en dat doen ze op een bijzondere manier. Onder meer afgeknipt haar maakt onderdeel uit van het reddingsplan, om een milieuramp te voorkomen. Bekijk de video van NOS Stories over het actieplan voor de lekkende olie bij Mauritius hieronder. Japans schip lekt veel olie bij Mauritius: bekijk beelden van dreigende milieuramp Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Bewoners Mauritius proberen olie uit zee te halen met afgeknipt haar

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Bewoners Mauritius proberen olie uit zee te halen met afgeknipt haar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen