Zien: Kerst is begonnen tijdens de hittegolf in tuincentrum Brabant

Zien: Kerst is begonnen tijdens de hittegolf in tuincentrum Brabant

Bij een tuincentrum in het Brabantse Oosteind zitten ze alweer in de kerstsferen: de bomen, ballen en pieken zijn daar nu alweer te krijgen. Klanten verbazen zich erover dat in deze hitte de kerstartikelen alweer in de schappen liggen: "Ik snap het niet. Het is zomer, meneer, het is 35 graden!"

Zien: <em>Kerst</em> is begonnen tijdens de <em>hittegolf</em> in tuincentrum Brabant Bij een tuincentrum in het Brabantse Oosteind zitten ze alweer in de kerstsferen: de bomen, ballen en pieken zijn daar nu alweer te krijgen. Klanten verbazen zich erover dat in deze hitte de kerstartikelen alweer in de schappen liggen: "Ik snap het niet. Het is zomer, meneer, het is 35 graden!" Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Hittegolf in het Vondelpark: "Ik zou dolgraag ergens gaan zwemmen" (video) Bekijk deze video » Video: De nieuwe watersport trends voor het restant van de hittegolf Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Kerst is begonnen tijdens de hittegolf in tuincentrum Brabant

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kerst is begonnen tijdens de hittegolf in tuincentrum Brabant of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen