Mason mist papa Lars Veldwijk vaak: "Soms moet ik huilen om papa" (video)

Mason mist papa Lars Veldwijk vaak: "Soms moet ik huilen om papa" (video)

Mason, het oudste kind van voetballer Lars Veldwijk, mist zijn vader heel erg nu hij in Zuid-Korea voetbalt: "Soms moet ik huilen om papa", vertelt Mason. De vier-jarige Mason beantwoordt in de video vragen samen met zijn moeder en ex van Lars, Kelly Loef. Hij Facetimed wel vaak met papa: "Ja, dat is best wel leuk want dan lijkt het alsof hij echt hier is."

Mason mist papa <em>Lars Veldwijk</em> vaak: &quot;Soms moet ik huilen om papa&quot; (video) Mason, het oudste kind van voetballer Lars Veldwijk, mist zijn vader heel erg nu hij in Zuid-Korea voetbalt: "Soms moet ik huilen om papa", vertelt Mason. De vier-jarige Mason beantwoordt in de video vragen samen met zijn moeder en ex van Lars, Kelly Loef. Hij Facetimed wel vaak met papa: "Ja, dat is best wel leuk want dan lijkt het alsof hij echt hier is." Bekijk de emotionele video hierboven. Lars Veldwijk: "Directeur FC Groningen zag Monica Geuze als promo-actie" Bekijk deze video » Monica Geuze neemt afscheid van Lars Veldwijk en verwijdert hun tatoeage Bekijk deze video »
Talkshow :
Mason mist papa Lars Veldwijk vaak: "Soms moet ik huilen om papa" (video)

Bekijk de emotionele video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mason mist papa Lars Veldwijk vaak: "Soms moet ik huilen om papa" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen