Alle Zoop-films zijn nu te zien op Videoland (video)

Alle Zoop-films zijn nu te zien op Videoland (video)

De films ZOOP in Afrika, ZOOP in India en ZOOP in Zuid-Amerika zijn vanaf dinsdag (11 augustus) te zien op Videoland. De films en vooral de serie waren een leerschool voor verschillende BN'ers, waaronder Patrick Martens, Nicolette van Dam, Ewout Genemans en Vivienne van den Assem.

Alle <em>Zoop</em>-films zijn nu te zien op Videoland (<em>video</em>) De films ZOOP in Afrika, ZOOP in India en ZOOP in Zuid-Amerika zijn vanaf dinsdag (11 augustus) te zien op Videoland. De films en vooral de serie waren een leerschool voor verschillende BN'ers, waaronder Patrick Martens, Nicolette van Dam, Ewout Genemans en Vivienne van den Assem. Bekijk de video van Videoland hierboven. Zien: Nicolette van Dam heeft een leuke nieuwe hobby (video) Bekijk deze video » ZOOP-acteurs Nicolette van Dam en Patrick Martens gaan los tijdens ZOOP-reünie Bekijk deze video »
Film :
Alle Zoop-films zijn nu te zien op Videoland (video)

Bekijk de video van Videoland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Alle Zoop-films zijn nu te zien op Videoland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen