Witte zee op strand Texel: oesters leggen miljoenen eitjes (video)

Witte zee op strand Texel: oesters leggen miljoenen eitjes (video)

Witte zee op strand <em>Texel</em>: oesters leggen miljoenen eitjes (<em>video</em>) Maandag en dinsdag is er een witte zee te zien op het eiland Texel. Beelden van het fenomeen leveren verblufte reacties op. De oorzaak van het witte water: paaiende oesters. “Het water leek wel melk”, aldus de eilandbewoonster. “Maar nee, het waren de oesters die massaal hun eitjes en zaadcellen vrij lieten in het water. Een orgie in de haven!” Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Máxima bezoekt Texel, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: reddingsbrigade waarschuwt voor gevaarlijke muien Bekijk deze video »
Nieuws :
Witte zee op strand Texel: oesters leggen miljoenen eitjes (video)

Maandag en dinsdag is er een witte zee te zien op het eiland Texel. Beelden van het fenomeen leveren verblufte reacties op. De oorzaak van het witte water: paaiende oesters. “Het water leek wel melk”, aldus de eilandbewoonster. “Maar nee, het waren de oesters die massaal hun eitjes en zaadcellen vrij lieten in het water. Een orgie in de haven!”

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Witte zee op strand Texel: oesters leggen miljoenen eitjes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen