Ruud de Wild over dumpen: "Vind ik zo'n testosteron-dingetje" (video)

Ruud de Wild over dumpen: "Vind ik zo'n testosteron-dingetje" (video)

<em>Ruud de Wild</em> over dumpen: &quot;Vind ik zo'n testosteron-dingetje&quot; (video) &C van Chantal Janzen speelt de razendsnellevragenronde deze maand met Olcay Gulsen en Ruud de Wild, die ook het hoofdinterview in het magazine hebben. In deze ronde komen vragen als 'dumpen of gedumpt worden?' Olcay zegt overtuigd dumpen, waar Ruud het niet mee eens is: "Dat vind ik zo'n testosteron-dingetje, dumpen. Je waagt het!" Bekijk de video van &C hierboven. Olcay Gulsen en Ruud de Wild over relatie: "Wat kijk jij, goorlap!" Bekijk deze video » Interview met Olcay Gulsen en Ruud de Wild: ''Ik scheer me liever niet bij hem in de buurt'' Bekijk deze video »
Show :
Ruud de Wild over dumpen: "Vind ik zo'n testosteron-dingetje" (video)

&C van Chantal Janzen speelt de razendsnellevragenronde deze maand met Olcay Gulsen en Ruud de Wild, die ook het hoofdinterview in het magazine hebben. In deze ronde komen vragen als 'dumpen of gedumpt worden?' Olcay zegt overtuigd dumpen, waar Ruud het niet mee eens is: "Dat vind ik zo'n testosteron-dingetje, dumpen. Je waagt het!"

Bekijk de video van &C hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruud de Wild over dumpen: "Vind ik zo'n testosteron-dingetje" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen