Buienradar: Stortbuien en onweer in zuiden van het land, hoe ontwikkelen de buien?

Buienradar: Stortbuien en onweer in zuiden van het land, hoe ontwikkelen de buien?

Lees hier het meest recente weerbericht van donderdag 13 augustus.

Alhoewel het ook deze dinsdag in heel het land weer heter dan heet is met temperaturen tussen de 30 en 40 graden, is het ook vanavond geen slecht idee om de paraplu dichtbij te houden. Er ontstaan in het begin van de avond in het zuiden namelijk grote onweersbuien.

Actuele Buienradar

Er kunnen verspreid flinke (onweers)buien voorkomen die flink kunnen uitpakken. Ook is er kans op hagel en windstoten. Het blijft klam, ook vanavond. Bekijk hieronder hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen of bekijk het weerbericht van Weer.nl onder aan deze pagina.

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Bekijk de video van Weer.nl over het weer van dinsdagavond hieronder.

Buienradar: <em>Stortbuien</em> en onweer in <em>zuiden</em> van het land, hoe ontwikkelen de buien? Lees hier het meest recente weerbericht van donderdag 13 augustus. Alhoewel het ook deze dinsdag in heel het land weer heter dan heet is met temperaturen tussen de 30 en 40 graden, is het ook vanavond geen slecht idee om de paraplu dichtbij te houden. Er ontstaan in het begin van de avond in het zuiden namelijk grote onweersbuien. Actuele Buienradar Er kunnen verspreid flinke (onweers)buien voorkomen die flink kunnen uitpakken. Ook is er kans op hagel en windstoten. Het blijft klam, ook vanavond. Bekijk hieronder hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen of bekijk het weerbericht van Weer.nl onder aan deze pagina. Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk de video van Weer.nl over het weer van dinsdagavond hieronder.
Weer :
Buienradar: Stortbuien en onweer in zuiden van het land, hoe ontwikkelen de buien?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: Stortbuien en onweer in zuiden van het land, hoe ontwikkelen de buien? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen