Robert Jensen: "We zijn verraden door onze politici" (video)

Robert Jensen: "We zijn verraden door onze politici" (video)

Robert Jensen: &quot;We zijn verraden door onze politici&quot; (<em>video</em>) Robert Jensen heeft het in zijn dagelijkse show deze dinsdag over het verraad dat de politici op de burgers hebben gepleegd. Hij stelt dat onze vertegenwoordigers ons steeds vaker verraden: "Ze willen leiderschap tonen, terwijl de bevolking dat vaak niet wil. Het gedrag van De Jonge en Rutte is voorspelbaar: ze liegen ons voor en ze kunnen er ook niet voor ons zijn." Bekijk de Jensen Show #200 hierboven. Robert Jensen maakt speciale zomerspecial: "Neem afstand van nonsens en narigheid" Bekijk deze video » Robert Jensen bespreekt positieve gevolgen coronacrisis (Jensen Show 198) Bekijk deze video »
Nieuws :
Robert Jensen: "We zijn verraden door onze politici" (video)

Robert Jensen heeft het in zijn dagelijkse show deze dinsdag over het verraad dat de politici op de burgers hebben gepleegd. Hij stelt dat onze vertegenwoordigers ons steeds vaker verraden: "Ze willen leiderschap tonen, terwijl de bevolking dat vaak niet wil. Het gedrag van De Jonge en Rutte is voorspelbaar: ze liegen ons voor en ze kunnen er ook niet voor ons zijn."

Bekijk de Jensen Show #200 hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen: "We zijn verraden door onze politici" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen