Zien: Gofast reageert op beschuldigingen Studio 100 van stelen 'Oya Lele'

Zien: Gofast reageert op beschuldigingen Studio 100 van stelen 'Oya Lele'

Rapper Gofast gaat deze week viral met zijn nieuwe nummer, waarvoor hij "gebruik maakte" van het nummer Oya Lele van K3. Studio 100 kon daar niet om lachen en dus biedt rapper Gofast zijn excuses aan. Hij geeft aan met Studio 100 tot een compromis te willen komen. De meisjes zelf vinden het eigenlijk wel leuk: "We vinden het wel leuk dat hij het nummer leuk vind en dat hij ons leuk vind."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard en de reactie van Gofast hieronder.

Zien: <em>Gofast</em> reageert op beschuldigingen <em>Studio 100</em> van stelen 'Oya Lele' Rapper Gofast gaat deze week viral met zijn nieuwe nummer, waarvoor hij "gebruik maakte" van het nummer Oya Lele van K3. Studio 100 kon daar niet om lachen en dus biedt rapper Gofast zijn excuses aan. Hij geeft aan met Studio 100 tot een compromis te willen komen. De meisjes zelf vinden het eigenlijk wel leuk: "We vinden het wel leuk dat hij het nummer leuk vind en dat hij ons leuk vind." Video: K3 woedend op rapper voor gebruiken van Oya lélé Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit RTL Boulevard en de reactie van Gofast hieronder.
Muziek :
Zien: Gofast reageert op beschuldigingen Studio 100 van stelen 'Oya Lele'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gofast reageert op beschuldigingen Studio 100 van stelen 'Oya Lele' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen