Finding Freedom: "Er was nooit ruzie tussen Meghan en Kate" (video)

Finding Freedom: "Er was nooit ruzie tussen Meghan en Kate" (video)

Dinsdag is het langverwachte boek Finding Freedom uitgekomen. Er wordt daar een kijkje gegeven in het persoonlijke leven van het koninklijke stel Harry en Meghan. Het boek legt bijvoorbeeld bloot dat er geen vete en ruzie was tussen Meghan en Kate Middleton, de vrouw van prins William.

Finding Freedom: &quot;Er was nooit ruzie tussen <em>Meghan</em> en <em>Kate</em>&quot; (video) Dinsdag is het langverwachte boek Finding Freedom uitgekomen. Er wordt daar een kijkje gegeven in het persoonlijke leven van het koninklijke stel Harry en Meghan. Het boek legt bijvoorbeeld bloot dat er geen vete en ruzie was tussen Meghan en Kate Middleton, de vrouw van prins William. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Omstreden boek prins Harry en Meghan komt bijna uit: wat wordt onthuld? (video) Bekijk deze video » "Biografie Harry & Meghan gaat over spanningen die steeds verder opliepen" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Finding Freedom: "Er was nooit ruzie tussen Meghan en Kate" (video)

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finding Freedom: "Er was nooit ruzie tussen Meghan en Kate" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen