Video: Chaos op Scheveningen, drillrap groepen maken situatie onveilig

Video: Chaos op Scheveningen, drillrap groepen maken situatie onveilig

Rare incidenten, steekpartijen met dodelijke afloop, vuurwapens... Het is chaos op Scheveningen. Mensen voelen zich niet meer veilig op de straat en de boulevard. Drillrapgroepen en ruzies maken de situaties onveilig: "Ze kwamen elkaar tegen en gingen ruzie maken."

Video: Chaos op <em>Scheveningen</em>, <em>drillrap groepen</em> maken situatie onveilig Rare incidenten, steekpartijen met dodelijke afloop, vuurwapens... Het is chaos op Scheveningen. Mensen voelen zich niet meer veilig op de straat en de boulevard. Drillrapgroepen en ruzies maken de situaties onveilig: "Ze kwamen elkaar tegen en gingen ruzie maken." Sommige mensen zien de strandpolitie als een oplossing, net als preventief fouilleren: "Het is vijf over twaalf, het is al gebeurd." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Steekpartij op Pier Scheveningen, bekijk de heftige beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Chaos op Scheveningen, drillrap groepen maken situatie onveilig

Sommige mensen zien de strandpolitie als een oplossing, net als preventief fouilleren: "Het is vijf over twaalf, het is al gebeurd."

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Chaos op Scheveningen, drillrap groepen maken situatie onveilig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen