Yolanthe Cabau is terug in Nederland: "Het is heerlijk"

Yolanthe Cabau is terug in Nederland: "Het is heerlijk"

Yolanthe Cabau vertrok ruim een jaar geleden naar LA, maar is nu weer terug in Nederland. Een breuk met Wesley Sneijder verder is ze nu op de set van de nieuwe film Just Say Yes. Juvat Westendorp en Jim Bakkum zijn heel blij om met Yolanthe te werken: "Het is heel leuk. Ze is hardstikke lief, leuk, zorgzaam, sociaal!"

Ze is zelf ook heel blij om terug te zijn in Nederland: "Het is heerlijk! Onze kinderen vinden het heel leuk en spannend allemaal. Ze kunnen het heel goed vinden met elkaar. Xess vind het heerlijk om in Nederland te zijn, maar ze passen zich sowieso goed aan."

<em>Yolanthe Cabau</em> is terug in Nederland: &quot;Het is heerlijk&quot; Yolanthe Cabau vertrok ruim een jaar geleden naar LA, maar is nu weer terug in Nederland. Een breuk met Wesley Sneijder verder is ze nu op de set van de nieuwe film Just Say Yes. Juvat Westendorp en Jim Bakkum zijn heel blij om met Yolanthe te werken: "Het is heel leuk. Ze is hardstikke lief, leuk, zorgzaam, sociaal!" Ze is zelf ook heel blij om terug te zijn in Nederland: "Het is heerlijk! Onze kinderen vinden het heel leuk en spannend allemaal. Ze kunnen het heel goed vinden met elkaar. Xess vind het heerlijk om in Nederland te zijn, maar ze passen zich sowieso goed aan." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Xess Xava zingt André Hazes: "Om zijn dames en zijn bloed" Bekijk deze video » Video: Yolanthe Cabau en Jim Bakkum hebben bijzondere oplossing voor hitteprobleem Bekijk deze video »
Show :
Yolanthe Cabau is terug in Nederland: "Het is heerlijk"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Yolanthe Cabau is terug in Nederland: "Het is heerlijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen