Oud-militair is nu vrouw: "Ik heb geen hulp gehad" (Hello Goodbye)

Oud-militair is nu vrouw: "Ik heb geen hulp gehad" (Hello Goodbye)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye op dinsdag 11 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van 11 augustus terugkijken.

Joris spreekt een vrouw aan: ze wacht op haar man. Zij woont zelf in Zweden, Italië en in Nederland. Ze heeft een vrouwelijk BSN-nummer in Zweden, maar in Nederland is ze nog een man. Ze heeft ruim veertig jaar in het leger gediend en heeft haar coming-out helemaal zelf moeten doen: "Ik heb alles alleen gedaan, ik heb geen hulp gehad."

Oud-militair is nu vrouw: &quot;Ik heb geen hulp gehad&quot; (<em>Hello Goodbye</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye op dinsdag 11 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van 11 augustus terugkijken. Joris spreekt een vrouw aan: ze wacht op haar man. Zij woont zelf in Zweden, Italië en in Nederland. Ze heeft een vrouwelijk BSN-nummer in Zweden, maar in Nederland is ze nog een man. Ze heeft ruim veertig jaar in het leger gediend en heeft haar coming-out helemaal zelf moeten doen: "Ik heb alles alleen gedaan, ik heb geen hulp gehad." Bekijk het complete fragment hierboven. Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Hello Goodbye: Vrouw is doof en kan nooit meer naar muziek luisteren Bekijk deze video »
TV :
Oud-militair is nu vrouw: "Ik heb geen hulp gehad" (Hello Goodbye)

Bekijk het complete fragment hierboven. Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hello Goodbye
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oud-militair is nu vrouw: "Ik heb geen hulp gehad" (Hello Goodbye) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen