Lilian Marijnissen kwaad over problemen bij GGD: "Dit kunnen we ons niet permitteren" (Op1)

Lilian Marijnissen kwaad over problemen bij GGD: "Dit kunnen we ons niet permitteren" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 6 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 11 augustus terugkijken.

Lilian Marijnissen is vanavond te gast bij Op1. Ze is kwaad over de problemen in de capaciteit bij de GGD's in bijvoorbeeld Rotterdam-Rijnmond en in Amsterdam: "De GGD's kunnen het al niet meer aan. Hugo de Jonge heeft daar beloftes over gedaan en die kan hij niet nakomen. De GGD zegt het zelf ook: we kunnen het nu al niet meer aan."

<em>Lilian Marijnissen</em> kwaad over problemen bij GGD: &quot;Dit kunnen we ons niet permitteren&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 6 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 11 augustus terugkijken. Lilian Marijnissen is vanavond te gast bij Op1. Ze is kwaad over de problemen in de capaciteit bij de GGD's in bijvoorbeeld Rotterdam-Rijnmond en in Amsterdam: "De GGD's kunnen het al niet meer aan. Hugo de Jonge heeft daar beloftes over gedaan en die kan hij niet nakomen. De GGD zegt het zelf ook: we kunnen het nu al niet meer aan." Bekijk het hele gesprek met Lilian Marijnissen hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lilian Marijnissen kwaad over problemen bij GGD: "Dit kunnen we ons niet permitteren" (Op1)

Bekijk het hele gesprek met Lilian Marijnissen hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lilian Marijnissen kwaad over problemen bij GGD: "Dit kunnen we ons niet permitteren" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen