Marten de Roon belooft: ‘Pizza voor 1000 man als Atalanta Champions League wint’

Marten de Roon belooft: ‘Pizza voor 1000 man als Atalanta Champions League wint’

Marten de Roon heeft een bijzondere belofte gedaan aan de fans, voor het Europese avontuur van zijn club Atalanta. “Eerlijk waar, als we de Champions League winnen, zal ik voor 1000 mensen pizza maken”, zegt de Roon in de video hieronder.

De Champions League-wedstrijd Atalanta - Paris Saint-Germain is woensdag 12 augustus om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. Na afloop verschijnt de samenvatting op Gids.tv.

<em>Marten de Roon</em> belooft: ‘Pizza voor 1000 man als Atalanta Champions League wint’ Marten de Roon heeft een bijzondere belofte gedaan aan de fans, voor het Europese avontuur van zijn club Atalanta. “Eerlijk waar, als we de Champions League winnen, zal ik voor 1000 mensen pizza maken”, zegt de Roon in de video hieronder. De Champions League-wedstrijd Atalanta - Paris Saint-Germain is woensdag 12 augustus om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. Na afloop verschijnt de samenvatting op Gids.tv. Samenvatting FC Barcelona - Napoli (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Bayern München - Chelsea (Champions League) Bekijk deze video » René van der Gijp prijst Frenkie de Jong: ‘Straalt heel veel klasse uit’ (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Marten de Roon belooft: ‘Pizza voor 1000 man als Atalanta Champions League wint’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marten de Roon belooft: ‘Pizza voor 1000 man als Atalanta Champions League wint’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen