Lang Leve De Liefde: Ko klaar met wantrouwen Suzanne: ‘Morgen kappen we ermee’

Lang Leve De Liefde: Ko klaar met wantrouwen Suzanne: ‘Morgen kappen we ermee’

Suzanne heeft naar eigen zeggen een beetje kennis van beeldtaal, en is dan ook niet blij als Ko aan zijn neus zit als ze het heeft over vreemdgaan via de app. “Als dit zo begint, is het einde zoek. Je geeft mij een heel slecht gevoel. Als ik in deze fase mezelf moet verdedigen, dan doe ik dat. Maar ik wil dat niet vaak doen. Geef mij vertrouwen”, reageert Ko op Suzannes commentaar. “Dus morgen kappen we er gewoon mee. We gaan er gewoon uit, snap je?”

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is sinds maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Ko klaar met wantrouwen Suzanne: ‘Morgen kappen we ermee’ Suzanne heeft naar eigen zeggen een beetje kennis van beeldtaal, en is dan ook niet blij als Ko aan zijn neus zit als ze het heeft over vreemdgaan via de app. “Als dit zo begint, is het einde zoek. Je geeft mij een heel slecht gevoel. Als ik in deze fase mezelf moet verdedigen, dan doe ik dat. Maar ik wil dat niet vaak doen. Geef mij vertrouwen”, reageert Ko op Suzannes commentaar. “Dus morgen kappen we er gewoon mee. We gaan er gewoon uit, snap je?” Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is sinds maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Max leert Cynthia dansen (video) Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Ans roept Albertus tot de orde: ‘Je snapt er niks van’ Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Ko klaar met wantrouwen Suzanne: ‘Morgen kappen we ermee’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Ko klaar met wantrouwen Suzanne: ‘Morgen kappen we ermee’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen