Briljant!: Vrouw wordt gek van partner die alleen maar over uitvinding praat

Briljant!: Vrouw wordt gek van partner die alleen maar over uitvinding praat

In Briljant! zie je veel kandidaten voorbij komen die trots zijn op hun uitvinding. Maar een man maakt het wel heel erg bont, als we zijn vrouw mogen geloven. Zij heeft naar eigen zeggen alleen rust als er voetbal op tv komt, dan houdt hij even zijn mond erover. “Af en toe word ik er gek van. Een dolle hond noemen we hem.”

Bekijk het fragment uit Briljant! hieronder.

Briljant! is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Briljant! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Briljant!</em>: Vrouw wordt gek van partner die alleen maar over uitvinding praat In Briljant! zie je veel kandidaten voorbij komen die trots zijn op hun uitvinding. Maar een man maakt het wel heel erg bont, als we zijn vrouw mogen geloven. Zij heeft naar eigen zeggen alleen rust als er voetbal op tv komt, dan houdt hij even zijn mond erover. “Af en toe word ik er gek van. Een dolle hond noemen we hem.” Bekijk het fragment uit Briljant! hieronder. Briljant! is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Briljant! terugkijken bij Gids.tv. Briljant!: John Williams neemt groot risico met gevaarlijke uitvinding (video) Bekijk deze video » Bizarre uitvinding in Briljant!: "Crematie op locatie" (video) Bekijk deze video »
TV :
Briljant!: Vrouw wordt gek van partner die alleen maar over uitvinding praat

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Briljant!: Vrouw wordt gek van partner die alleen maar over uitvinding praat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen