Zien: dramatische tompoucen in Het beste van Heel Holland Bakt

Zien: dramatische tompoucen in Het beste van Heel Holland Bakt

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

In de zomer van 2020 presenteert André van Duin zes woensdagen de hoogtepunten uit Heel Holland Bakt van de afgelopen jaren.

Verhalen bij Op1
Wekelijks komen de signatuuropdrachten, technische opdrachten spektakelstukken weer voorbij, afgewisseld met hilarische momenten in en rond de tent. Bij Op1 praten André van Duin en jurylid Robèrt van Beckhoven erover en zien we o.a. wat mislukte opdrachten.

Het Beste Van Heel Holland Bakt gemist? Je kunt de afleveringen van Het Beste Van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Zien: dramatische tompoucen in <em>Het beste van Heel Holland Bakt</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. In de zomer van 2020 presenteert André van Duin zes woensdagen de hoogtepunten uit Heel Holland Bakt van de afgelopen jaren. Verhalen bij Op1Wekelijks komen de signatuuropdrachten, technische opdrachten spektakelstukken weer voorbij, afgewisseld met hilarische momenten in en rond de tent. Bij Op1 praten André van Duin en jurylid Robèrt van Beckhoven erover en zien we o.a. wat mislukte opdrachten. Het Beste Van Heel Holland Bakt gemist? Je kunt de afleveringen van Het Beste Van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Het Beste Van Heel Holland Bakt: de grappigste momenten van afgelopen jaren Bekijk deze video » Patissier Robèrt van Beckhoven legt uit hoe je een tompouce moet eten Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: dramatische tompoucen in Het beste van Heel Holland BaktCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: dramatische tompoucen in Het beste van Heel Holland Bakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen