Kijktip: The Road to Fame, vanavond op NPO 2

Kijktip: The Road to Fame, vanavond op NPO 2

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In China's eerste officiële samenwerking met Broadway strijden vijf Chinese eindexamenstudenten om een rol in de musical 'Fame'. De documentaire die hierover gemaakt is, wordt vanavond uitgezonden in de 2DOC op NPO 2.

Een keiharde wereld
De competitie is hard, de jeugdwerkeloosheid in China groot. Lukt het de studenten om hun dromen waar te maken en stellen ze als kinderen van de eenkindpolitiek hun ouders, die vaak hoge verwachtingen hebben, niet teleur?

Bekijk de trailer van de 2Doc in de video hieronder.

2Doc: The Road To Fame is woensdag 12 augustus om 23.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt hierna de gehele documentaire The Road To Fame terugkijken op Gids.tv.

Kijktip: <em>The Road to Fame</em>, vanavond op NPO 2 Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In China's eerste officiële samenwerking met Broadway strijden vijf Chinese eindexamenstudenten om een rol in de musical 'Fame'. De documentaire die hierover gemaakt is, wordt vanavond uitgezonden in de 2DOC op NPO 2. Een keiharde wereldDe competitie is hard, de jeugdwerkeloosheid in China groot. Lukt het de studenten om hun dromen waar te maken en stellen ze als kinderen van de eenkindpolitiek hun ouders, die vaak hoge verwachtingen hebben, niet teleur? Bekijk de trailer van de 2Doc in de video hieronder. 2Doc: The Road To Fame is woensdag 12 augustus om 23.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt hierna de gehele documentaire The Road To Fame terugkijken op Gids.tv. Bekijk trailer docu Oorlogskinderen (maandag 4 mei op NPO 2) Bekijk deze video » Eerste beelden documentaire Wanneer komt mama nou? (20 mei op NPO 2) Bekijk deze video »
TV :
Kijktip: The Road to Fame, vanavond op NPO 2

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: The Road to Fame, vanavond op NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen