Het beste van... 50 jaar Toppop: Ad Visser en Penney de Jager zijn te gast bij Op1

Het beste van... 50 jaar Toppop: Ad Visser en Penney de Jager zijn te gast bij Op1

Het legendarische muziekprogramma Toppop bestaat dit jaar 50 jaar. De komende woensdagen komen de meest opvallende fragmenten uit het rijke Toppop-archief voorbij.

Hij houdt normaal gesproken niet van terugblikken, maar Ad Visser viert toch hoe hij 50 jaar geleden, omringd door strakke glitterpakken, rookmachines en vele wereldsterren de wereld van de rockmuziek de Hollandse huiskamers inzond met muziekprogramma Toppop.

Bekijk de bijzondere ballade van Ad en het gesprek met Penney de Jager in de video van Op1 hieronder. Alle afleveringen van Het beste van... 50 jaar Toppop kun je terugkijken op Gids.tv.

<em>Het beste van... 50 jaar Toppop</em>: Ad Visser en Penney de Jager zijn te gast bij <em>Op1</em> Het legendarische muziekprogramma Toppop bestaat dit jaar 50 jaar. De komende woensdagen komen de meest opvallende fragmenten uit het rijke Toppop-archief voorbij. Hij houdt normaal gesproken niet van terugblikken, maar Ad Visser viert toch hoe hij 50 jaar geleden, omringd door strakke glitterpakken, rookmachines en vele wereldsterren de wereld van de rockmuziek de Hollandse huiskamers inzond met muziekprogramma Toppop. Bekijk de bijzondere ballade van Ad en het gesprek met Penney de Jager in de video van Op1 hieronder. Alle afleveringen van Het beste van... 50 jaar Toppop kun je terugkijken op Gids.tv. Op1 gemist? Ad Visser maakt bijzondere ballade voor 50 jaar Toppop Bekijk deze video » Ad Visser maakt speciaal voor het Verenigd Koninkrijk een Brexit Top 11 Bekijk deze video »
Entertainment :
Het beste van... 50 jaar Toppop: Ad Visser en Penney de Jager zijn te gast bij Op1


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het beste van... 50 jaar Toppop: Ad Visser en Penney de Jager zijn te gast bij Op1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV