Zien: dit is waarom er strooiwagens door de straten rijden

Zien: dit is waarom er strooiwagens door de straten rijden

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

''De wegen worden warmer, het asfalt wordt zachter en daardoor kunnen de wegen worden beschadigd.'', legt woordvoerder Miranda van der Weert van de provincie Flevoland uit. Het strooizout koelt de wegen weliswaar niet, maar het voorkomt wel dat het asfalt stukgereden wordt.

Bekijk het hele item in de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: dit is waarom er strooiwagens door de straten rijden Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. ''De wegen worden warmer, het asfalt wordt zachter en daardoor kunnen de wegen worden beschadigd.'', legt woordvoerder Miranda van der Weert van de provincie Flevoland uit. Het strooizout koelt de wegen weliswaar niet, maar het voorkomt wel dat het asfalt stukgereden wordt. Bekijk het hele item in de video van Hart van Nederland hieronder. Hittegolf in het Vondelpark: "Ik zou dolgraag ergens gaan zwemmen" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Helga van Leur: ‘Nederland krijgt het klimaat van Frankrijk’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: dit is waarom er strooiwagens door de straten rijden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit is waarom er strooiwagens door de straten rijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen