Zien: meer surveillance na dodelijke schietpartij in Scheveningen

Zien: meer surveillance na dodelijke schietpartij in Scheveningen

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Was de dodelijke steekpartij in Scheveningen van afgelopen maandag een direct gevolg van een ruzie tussen twee drillrapgroepen? En is het nu wachten op een wraakactie? Politie Den Haag weet nog steeds niet wat er precies is gebeurd, maar ‘houdt alle opties open’.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland in de video hieronder.

Zien: meer surveillance na dodelijke schietpartij in Scheveningen Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Was de dodelijke steekpartij in Scheveningen van afgelopen maandag een direct gevolg van een ruzie tussen twee drillrapgroepen? En is het nu wachten op een wraakactie? Politie Den Haag weet nog steeds niet wat er precies is gebeurd, maar ‘houdt alle opties open’. Bekijk het hele item van Hart van Nederland in de video hieronder. Drukte in Scheveningen: "Alles poept en piest op het strand" (video) Bekijk deze video » Steekpartij op Pier Scheveningen, bekijk de heftige beelden (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: meer surveillance na dodelijke schietpartij in Scheveningen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: meer surveillance na dodelijke schietpartij in Scheveningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen