Lang Leve De Liefde: Ans heeft ruzie met Albertus

Lang Leve De Liefde: Ans heeft ruzie met Albertus

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Ans is absoluut niet blij met de keuzes van haar date. Zo noemt Albertus zichzelf een romanticus, maar de arme vrouw merkt daar helemaal niks van. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is sinds maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Ans heeft ruzie met Albertus Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Ans is absoluut niet blij met de keuzes van haar date. Zo noemt Albertus zichzelf een romanticus, maar de arme vrouw merkt daar helemaal niks van. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is sinds maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Lang Leve de Liefde: Bert en Ans discussiëren over de wc-bril Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Ko klaar met wantrouwen Suzanne: ‘Morgen kappen we ermee’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Lang Leve De Liefde: Ans heeft ruzie met Albertus

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Ans heeft ruzie met Albertus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen