Emotioneel moment in Lang Leve de Liefde: Ko steekt zijn sigaretten in de fik

Emotioneel moment in Lang Leve de Liefde: Ko steekt zijn sigaretten in de fik

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het huis van Lang Leve de Liefde is een plek waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen. Helaas zorgt dit avontuur voor Ko vooral voor veel verandering. ''Hij stopt met roken voor zijn date, maar is alsnog de sigaar'', aldus de redactie van LLDL.

Bekijk het hele fragment in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is vanaf maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Emotioneel moment in <em>Lang Leve de Liefde</em>: Ko steekt zijn sigaretten in de fik Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het huis van Lang Leve de Liefde is een plek waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen. Helaas zorgt dit avontuur voor Ko vooral voor veel verandering. ''Hij stopt met roken voor zijn date, maar is alsnog de sigaar'', aldus de redactie van LLDL. Bekijk het hele fragment in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is vanaf maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Ko klaar met wantrouwen Suzanne: ‘Morgen kappen we ermee’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Xavier en Jamie delen hun eerste ongemakkelijke knuffel Bekijk deze video »
Entertainment :
Emotioneel moment in Lang Leve de Liefde: Ko steekt zijn sigaretten in de fik

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotioneel moment in Lang Leve de Liefde: Ko steekt zijn sigaretten in de fik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen