Er wordt gevochten in de seizoensfinale van Papadag (video)

Er wordt gevochten in de seizoensfinale van Papadag (video)

Hieronder zie je een fragment uit de nieuwste aflevering van Papadag. Je kunt vanaf zondag 16 augustus om 20.25 de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv.

De serie Papadag volgt zes vaders die allemaal op hun totaal eigen manier met kinderen en opvoeding omgaan. Bekijk de eerste beelden van de allerlaatste aflevering van het tweede seizoen in de video hieronder.

Papadag gemist? Je kunt alle afleveringen van Papadag terugkijken bij Gids.tv.

Er wordt gevochten in de seizoensfinale van <em>Papadag</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de nieuwste aflevering van Papadag. Je kunt vanaf zondag 16 augustus om 20.25 de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv. De serie Papadag volgt zes vaders die allemaal op hun totaal eigen manier met kinderen en opvoeding omgaan. Bekijk de eerste beelden van de allerlaatste aflevering van het tweede seizoen in de video hieronder. Papadag gemist? Je kunt alle afleveringen van Papadag terugkijken bij Gids.tv. Gênant moment Papadag: Zoon in shock als hij vader betrapt op toilet Bekijk deze video » Papadag: ‘Vrienden’ bekogelen tenenkrommend toneelstuk met natte sponzen Bekijk deze video »
Entertainment :
Er wordt gevochten in de seizoensfinale van Papadag (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Er wordt gevochten in de seizoensfinale van Papadag (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen