Zien: Orgel Joke stelt fans teleur: ''Het is te warm''

Zien: Orgel Joke stelt fans teleur: ''Het is te warm''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Internetsensatie Orgel Joke moet helaas haar fans teleurstellen. Vanwege de hitte is het te warm in haar huisje om een nummer op te nemen achter het orgel. Gelukkig reageren haar fans lief: “Lekker chillen lieve Joke” en “Keep it cool schatje!”, zijn voorbeelden van de vele reacties.

Bekijk de boodschap van Joke in de video van Shownieuws hieronder.

Zien: <em>Orgel Joke</em> stelt fans teleur: ''Het is te warm'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Internetsensatie Orgel Joke moet helaas haar fans teleurstellen. Vanwege de hitte is het te warm in haar huisje om een nummer op te nemen achter het orgel. Gelukkig reageren haar fans lief: “Lekker chillen lieve Joke” en “Keep it cool schatje!”, zijn voorbeelden van de vele reacties. Bekijk de boodschap van Joke in de video van Shownieuws hieronder. Zien: Orgel Joke (Joke Meijer) geeft haar eerste optreden bij Op1 Bekijk deze video » Video: Ogel Joke speelt hit van ABBA: The Winner Takes It All Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Orgel Joke stelt fans teleur: ''Het is te warm''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Orgel Joke stelt fans teleur: ''Het is te warm'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen