Zien: veel kritiek op corona-aanpak van minister Hugo de Jonge

Zien: veel kritiek op corona-aanpak van minister Hugo de Jonge

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Verschillende politieke partijen uiten woensdag tijdens een debat hun zorgen over de capaciteit van de GGD voor het bron- en contactonderzoek. Daarnaast zetten handhavers vraagtekens bij de plannen van De Jonge om het overtreden van de quarantaineregels strafbaar te stellen.

Bekijk de reacties van Wilders en Asscher in de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: veel kritiek op corona-aanpak van <em>minister Hugo de Jonge</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Verschillende politieke partijen uiten woensdag tijdens een debat hun zorgen over de capaciteit van de GGD voor het bron- en contactonderzoek. Daarnaast zetten handhavers vraagtekens bij de plannen van De Jonge om het overtreden van de quarantaineregels strafbaar te stellen. Bekijk de reacties van Wilders en Asscher in de video van Hart van Nederland hieronder. Lilian Marijnissen kwaad over problemen bij GGD: "Dit kunnen we ons niet permitteren" (Op1) Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: Kamerdebat met Hugo de Jonge over beleid coronavirus (12 augustus) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: veel kritiek op corona-aanpak van minister Hugo de Jonge

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: veel kritiek op corona-aanpak van minister Hugo de Jonge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen