Vanavond in Op1: Diederik Gommers, Marloes Lemsom, Jan Hoek en meer

Vanavond in Op1: Diederik Gommers, Marloes Lemsom, Jan Hoek en meer

DE GASTEN IN Op1 - WOENSDAG 12 AUGUSTUS

  • Voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en ic-arts Diederik Gommers maakt zich zorgen over het grote aantal coronabesmettingen deze zomer. De ic’s zijn nog niet klaar voor een nieuwe toevloed aan patiënten. Bij Op1 is Gommers vanavond te gast.

  • De Tweede Kamer kwam terug van reces om vandaag te debatteren over de corona-aanpak van het kabinet. Moet die aanpak strenger? Heeft het kabinet de nieuwe uitbraak van besmettingen onderschat? Politiek verslaggever bij EenVandaag, Marloes Lemsom, praat er vanavond over bij Op1.

  • Rogier Veltrop leidt een onbezorgd leven, tot hij op zijn 26e ineens last krijgt van hartfalen. Na meerdere keren voor de dood te zijn weggehaald, komt zijn donorhart gelukkig nét op tijd. Inmiddels werkt Rogier aan een promotieonderzoek die donorharten – zoals die van hem – in de toekomst overbodig zouden moeten maken. Zijn onderzoek zou miljoenen mensen wereldwijd kunnen helpen, maar is erg duur. Bij Op1 is hij vanavond te gast.

  • Met een ingezonden brief aan het Algemeen Dagblad riep de 94-jarige Jan Hoek feestende jongeren tot de orde. Ze zouden zich nu tijdens corona even gedeisd moeten houden, om zo de ouderen en kwetsbare mensen niet te besmetten. Bij Op1 is hij vanavond te gast.

Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: Diederik Gommers, Marloes Lemsom, Jan Hoek <em>en meer</em> DE GASTEN IN Op1 - WOENSDAG 12 AUGUSTUS Voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en ic-arts Diederik Gommers maakt zich zorgen over het grote aantal coronabesmettingen deze zomer. De ic’s zijn nog niet klaar voor een nieuwe toevloed aan patiënten. Bij Op1 is Gommers vanavond te gast. De Tweede Kamer kwam terug van reces om vandaag te debatteren over de corona-aanpak van het kabinet. Moet die aanpak strenger? Heeft het kabinet de nieuwe uitbraak van besmettingen onderschat? Politiek verslaggever bij EenVandaag, Marloes Lemsom, praat er vanavond over bij Op1. Rogier Veltrop leidt een onbezorgd leven, tot hij op zijn 26e ineens last krijgt van hartfalen. Na meerdere keren voor de dood te zijn weggehaald, komt zijn donorhart gelukkig nét op tijd. Inmiddels werkt Rogier aan een promotieonderzoek die donorharten – zoals die van hem – in de toekomst overbodig zouden moeten maken. Zijn onderzoek zou miljoenen mensen wereldwijd kunnen helpen, maar is erg duur. Bij Op1 is hij vanavond te gast. Met een ingezonden brief aan het Algemeen Dagblad riep de 94-jarige Jan Hoek feestende jongeren tot de orde. Ze zouden zich nu tijdens corona even gedeisd moeten houden, om zo de ouderen en kwetsbare mensen niet te besmetten. Bij Op1 is hij vanavond te gast. Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Peter de Man had onderzoek naar ventilatiesystemen niet mogen doen Bekijk deze video » Op1 gemist? Helga van Leur: ‘Nederland krijgt het klimaat van Frankrijk’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Diederik Gommers, Marloes Lemsom, Jan Hoek en meer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Diederik Gommers, Marloes Lemsom, Jan Hoek en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen