Fajah Lourens dreigt met strafrechtelijke procedure (video)

Fajah Lourens dreigt met strafrechtelijke procedure (video)

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

'Strakker dan Arie' en 'Fitter dan Fajah' zijn leuzen die vaak gebruikt worden. Bij actrice en ondernemer Fajah Lourens valt dit echter niet in goede aarde. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fajah Lourens</em> dreigt met strafrechtelijke procedure (video) Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. 'Strakker dan Arie' en 'Fitter dan Fajah' zijn leuzen die vaak gebruikt worden. Bij actrice en ondernemer Fajah Lourens valt dit echter niet in goede aarde. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Kritiek op rijgedrag Fajah Lourens: "Moet jij niet je handen aan het stuur houden?" Bekijk deze video » Leco van Zadelhoff deelt beautytips: Een primer verbergt grote poriën (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Nieuws :
Fajah Lourens dreigt met strafrechtelijke procedure (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fajah Lourens dreigt met strafrechtelijke procedure (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen