Zien: verwarde man op dak in Hengelo

Zien: verwarde man op dak in Hengelo

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Een verwarde man is vanavond van het dak van een eetcafé in Hengelo gesprongen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man zou vanaf het dak spullen hebben gegooid naar agenten, meldt Tubantia.

Heftige beelden
Samen met hulpverleners van de brandweer hebben zij lange tijd geprobeerd om de man naar beneden te halen. Even later werd het arrestatieteam ingezet. Nadat de verwarde man dit door had, sprong hij van het dak.

Bekijk de beelden vanuit Hengelo in de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: verwarde man op dak in Hengelo Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Een verwarde man is vanavond van het dak van een eetcafé in Hengelo gesprongen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man zou vanaf het dak spullen hebben gegooid naar agenten, meldt Tubantia. Heftige beeldenSamen met hulpverleners van de brandweer hebben zij lange tijd geprobeerd om de man naar beneden te halen. Even later werd het arrestatieteam ingezet. Nadat de verwarde man dit door had, sprong hij van het dak. Bekijk de beelden vanuit Hengelo in de video van Hart van Nederland hieronder. Op1 gemist? Advocaat Philippe de Milliano over zijn verwarde cliënt: 'Had psychische hulp nodig' Bekijk deze video » Verwarde man Halsteren dood na schoten politie: buren vertellen hun verhaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: verwarde man op dak in Hengelo

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: verwarde man op dak in Hengelo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen