Bekijk het bevrijdingsjournaal van 12 augustus 1945: Diepe rouw

Bekijk het bevrijdingsjournaal van 12 augustus 1945: Diepe rouw

De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én via Gids.tv.

Kysia Hekster vertelt vanuit Kamp Vught dat de oud-verzetsstrijders die hen bewaken zich “niet bepaald zachtzinnig” gedragen. In Putten wordt langzaam duidelijk dat de meeste mannen die tijdens de grootschalige razzia in september 1944 zijn opgepakt door de Duitsers, nooit meer zullen terugkeren.

Bekijk het bevrijdingsjournaal in de video hieronder. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken.

Bekijk het bevrijdingsjournaal van 12 augustus 1945: Diepe rouw De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én via Gids.tv. Kysia Hekster vertelt vanuit Kamp Vught dat de oud-verzetsstrijders die hen bewaken zich “niet bepaald zachtzinnig” gedragen. In Putten wordt langzaam duidelijk dat de meeste mannen die tijdens de grootschalige razzia in september 1944 zijn opgepakt door de Duitsers, nooit meer zullen terugkeren. Bekijk het bevrijdingsjournaal in de video hieronder. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken. Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders Bekijk deze video » Bekijk het Bevrijdingsjournaal 9 augustus 1945: Terugkerende Joden Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk het bevrijdingsjournaal van 12 augustus 1945: Diepe rouw

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het bevrijdingsjournaal van 12 augustus 1945: Diepe rouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen