Zien: Rogier Veltrop vertelt over bijzonder onderzoek met kunstharten (Op1)

Zien: Rogier Veltrop vertelt over bijzonder onderzoek met kunstharten (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Rogier Veltrop leidt een onbezorgd leven, tot hij op zijn 26e ineens last krijgt van hartfalen. Na meerdere keren voor de dood te zijn weggehaald, komt zijn donorhart gelukkig nét op tijd.

Promotieonderzoek
Inmiddels werkt Rogier aan een onderzoek die donorharten – zoals die van hem – in de toekomst overbodig zouden moeten maken. Bij Op1 legt hij het proces van het maken van deze kunstharten uit.

Zien: <em>Rogier Veltrop</em> vertelt over bijzonder onderzoek met <em>kunstharten</em> (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Rogier Veltrop leidt een onbezorgd leven, tot hij op zijn 26e ineens last krijgt van hartfalen. Na meerdere keren voor de dood te zijn weggehaald, komt zijn donorhart gelukkig nét op tijd. PromotieonderzoekInmiddels werkt Rogier aan een onderzoek die donorharten – zoals die van hem – in de toekomst overbodig zouden moeten maken. Bij Op1 legt hij het proces van het maken van deze kunstharten uit. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Tom Egbers en Ronald Koeman vertellen over hun hartinfarct bij Op1 Bekijk deze video » Tineke Schouten na zware hartoperatie echtgenoot: ‘Het komt goed’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Rogier Veltrop vertelt over bijzonder onderzoek met kunstharten (Op1)

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rogier Veltrop vertelt over bijzonder onderzoek met kunstharten (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV