Minister Hugo de Jonge: ''Boete van 87.000 euro zal niet worden opgelegd'' (video)

Minister Hugo de Jonge: ''Boete van 87.000 euro zal niet worden opgelegd'' (video)

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge laat weten dat de nog te bepalen maximumstraf die hoort bij de mogelijke quarantaineplicht niet torenhoog zal zijn. “Een gevangenisstraf of boete van 87.000 euro zal niet worden opgelegd.”

Bekijk het fragment over de quarantaineplicht in de video van Hart van Nederland hieronder.

Minister <em>Hugo de Jonge</em>: ''Boete van 87.000 euro zal niet worden opgelegd'' (video) Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge laat weten dat de nog te bepalen maximumstraf die hoort bij de mogelijke quarantaineplicht niet torenhoog zal zijn. “Een gevangenisstraf of boete van 87.000 euro zal niet worden opgelegd.” Bekijk het fragment over de quarantaineplicht in de video van Hart van Nederland hieronder. TERUGKIJKEN: Kamerdebat met Hugo de Jonge over beleid coronavirus (12 augustus) Bekijk deze video » Zien: veel kritiek op corona-aanpak van minister Hugo de Jonge Bekijk deze video »
Entertainment :
Minister Hugo de Jonge: ''Boete van 87.000 euro zal niet worden opgelegd'' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minister Hugo de Jonge: ''Boete van 87.000 euro zal niet worden opgelegd'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen