Zien: deze BN'ers worden schaapsherder in het nieuwe programma Het hek van de dam

Zien: deze BN'ers worden schaapsherder in het nieuwe programma Het hek van de dam

Shownieuws mocht vandaag nieuwe namen bekendmaken van BN’ers die gaan schapendrijven in het SBS6-programma Het hek van de dam. Naast Rachel Hazes en Bram Moszkowicz zullen ook Olcay Gulsen en Ruud de Wild in de huid kruipen van schapenherder.

Nieuw programma
Iedere week gaat er een ander duo op pad, waarbij de BN’ers een kijkje in het leven van de herder krijgen. Wat komt er allemaal kijken bij het hoeden van schapen? In samenwerking met Natuurmonumenten is er gezocht naar de mooiste routes en komen de BN’ers op bijzondere locaties in Nederland.

Bekijk de eerste beelden in het item van Shownieuws hieronder.

Het hek van de dam is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Zien: deze BN'ers worden schaapsherder in het nieuwe programma <em>Het hek van de dam</em> Shownieuws mocht vandaag nieuwe namen bekendmaken van BN’ers die gaan schapendrijven in het SBS6-programma Het hek van de dam. Naast Rachel Hazes en Bram Moszkowicz zullen ook Olcay Gulsen en Ruud de Wild in de huid kruipen van schapenherder. Nieuw programmaIedere week gaat er een ander duo op pad, waarbij de BN’ers een kijkje in het leven van de herder krijgen. Wat komt er allemaal kijken bij het hoeden van schapen? In samenwerking met Natuurmonumenten is er gezocht naar de mooiste routes en komen de BN’ers op bijzondere locaties in Nederland. Bekijk de eerste beelden in het item van Shownieuws hieronder. Het hek van de dam is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Interview met Olcay Gulsen en Ruud de Wild: ''Ik scheer me liever niet bij hem in de buurt'' Bekijk deze video » Ruud de Wild over dumpen: "Vind ik zo'n testosteron-dingetje" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: deze BN'ers worden schaapsherder in het nieuwe programma Het hek van de dam

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: deze BN'ers worden schaapsherder in het nieuwe programma Het hek van de dam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen